Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ένταση με τον πατέρα του άτυχου νεαρού να "εκρήγνυται".

Ένταση
τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, με τον πατέρα του άτυχου νεαρού να "εκρήγνυται".
Αιτία η αναίρεση της αρχικής κατάθεσης του μάρτυρα που είχε λιποθυμήσει την περασμένη Τετάρτη στο δικαστήριο. Ο νεαρός υπέπεσε σε αντιφάσεις
, που διέφεραν σημαντικά με τα όσα είχε πει στην ανακρίτρια και την αστυνομία αμέσως μετά το συμβάν, αλλά και με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί να επανέλαβε πως έλαβε ένα sms που έλεγε το όνομα του δολοφόνου, αλλά στη νέα του κατάθεση ισχυρίστηκε πως ο αποστολέας δεν ήταν κάποιος γνωστός συνδεσμίτης του Παναθηναϊκού, όπως είχε δηλώσει αρχικά, αλλά ένας οπαδός των "πρασίνων" από τη Νίκαια, τον οποίο έχει καταχωρημένο ως "Νίκαια Θύρα 13", διότι δεν γνωρίζει το όνομά του! Στη συνέχεια, κατέθεσε πως δύο ημέρες πριν από τα γεγονότα της λεωφόρου Λαυρίου, 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τον ίδιο να μην βρίσκεται εκεί, αλλά τον Μιχάλη Φιλόπουλο να δίνει το "παρών". Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ήρθε η αντίδραση από τον πατέρα του Φιλόπουλου, που άρχισε να φωνάζει στο μάρτυρα ότι λέει ψέματα και ήταν κι εκείνος εκεί. Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: